...

-Jävlaskitmorgon.se

massa måsten..

Jag måste fixa ett minneskort till min kamera och kirra hit sladden till jäveln med innan filippinerna, ja menar, en kamera måste ju fan med, de e ju jävligt tydligt :-) står nu på jobbet, har stått här en halvtimme i baren, 9 gäster, sålt två mariestad.. väldigt givande. får lyssna på bra musik iallafall :-) de e ju ett plus i kanten.

Imorgon blir det att dra in till city för att fixa ett visum, man får tydligen bara vistas i landet 21 dagar utan visum, så det är ett måste, eftersom vi ska vara där typ två månader.

Jag läser dock lite här och var att det är regnperiod i filippinerna nu? men på vissa sidor står det att den slutar i september. och vissa sidor står det att dom egentligen inte har en speciell regnperiod, att det är ostabilt, man kan aldrig säga om det blir bra eller dåligt väder. skumt.nu

JAG MÅSTE HA ETT JOBB I JANUARI! whats up with that?? fixa&trixa..

FILIPPINERNA!

NU E DET SPIKAT/BOKAT/KLART! Filippinerna, watch out, here we come ;)

workeyy

NU JÄVLAR SKA JAG TILL JOBBET. jag och bella har eget pass tillsammans, ska gå igenom ALLT. hate it. HATE IT. haha. ångesten vi har båda två e inte att leka med. med tanke på att vi inte riktigt vet hur vad när vi ska säga allt. bläe. menmen, det får väl gå som det går. helt enkelt.. Grand Kastell, weeij!


en öl e man väl värd..

.. efter att ha städat hela lägenheten på grisigheter? jag har torkat på alla ställen som går nu, hoho. de e så reent :-) eller okej, inte så rent som det skulle kunna bli.. men dammtorkat e det tillochmed under diskstället!

Nu ska jag iallafall ÄNTLIGEN hämta min mobilladdare!!!!!!!! gud som jag har längtat efter min kära ägodel :-)
Jag har kommit på en smart sak.. jag ska skaffa senilsnöre till min telefon så jag inte tappar bort den.. eller fästa den i en sånhär hållare för liftkort och spänna fast i jackan/byxan! låter väl som en bra investering för mig.. eller? :-)

Nu ska jag iallfall in till stan och träffa elin som entrat storstan, ta en öl eller två på kellys och må bra! tjingaling


gillar, gillar inte..

Jag tycker inte om att gå upp i vikt för mycket. Jag tycker heller inte om att gå ner i vikt för mycket.
 - Varför kan man bara inte stanna på vikten man gillar?

Vi har iofs kastat vågen åt helvete.. haha så vad vet jag. känslan. jävlaskit :-)

Näe, nu ska vi inte vara viktbesatta här, jag är inte det egentligen så vafan ska jag skriva om det här för? bara onödigt jue :-)

Nu ska vi fortsätta se idolrepriser och sen göra sig lite snygg för city.. ;P haha

sjukt jävla bra!

Ni måste se remember me, så jävulskt bra film jag dör alltså.. Inte nog med att han e finast och sexigast i hela universum, men filmen e lika fin. jag grät som att jag aldrig sett en tår förut.


..

Okej Stockholm, en fråga.. NÄR SKA DET SLUTA REGNA?

inte går jag ända till biblioteket för att rösta i det här vädret.. SATAN.

Kan berätta en sak jag glömt säga. blev tagen av en kontrollant på bussen häromdagen. kul! 1200 kr i böter, tjing. det behövdes inte kan jag ta och tala om, det sved rejaalt i plånboken,.


röstaaa

Jaa, nu är det dags, rösta rösta.. det skeva med hur jag tänker att jag ska välja, vad jag ska rösta på är att nu känns det som att det inte spelar någon roll att rösta på de mindre partierna.. det är typ bara två som spelar roll.
det är inte längre flera partier, det är två sidor. så det är bara att välja sida lixom!

Herre, rödgrön eller blå är det enda som finns. RÖDGRÖN KOMMER JAG RÖSTA PÅ! hupp, då vet alla det.
jag förstår faktiskt inte grejen med att alla ska hålla det som en hemlighet det dom röstar på, varför är det så? INGEN säger vem dom ska rösta på, "nej det e hemligt". fjanterier, stå för vad ni röstar för istället :-)

Nej, nu till vaxholms bibliotek för att göra en härlig röstning! tjingaliing


lite sleten tjej

Sliten, trasig, förstörd.
nu ska jag fortsätta se idol med mamma och tycka synd om mig själv :-)

trött tjej

fyfan vad jag e utarbetad nu alltså.. inte ett skämt! hej härliga jobb idag med ;)

RSS 2.0