2013

Är det nu man ska analysera året som gått? se det positiva och det negativa som hänt? vet inte om man orkar med.en sån analys. jag tror att det kanske är nyttigt för en själv, för att veta vad man vill behålla och inte i sitt liv. men tror för allas skull att jag gör den analysen för mig själv ;)

ligger i sängen med en kopp te och ser vänner, hur underbart som helst! har städat undan i lägenheten å njuter för en gång skull av att bara vara här hemma helt själv.snart åker vi till Thailand! 19 dagar kvar och som jag längtar. känns som att det är mycket att ta tag i innan, ska skriva ett schema så dom klarar sig utan mig nu när jag drar bland annat. men det löser sig.igår var vi och firade juldagen hos Jessica och libbe, riktigt trevligt, men igår då vi skulle gå hem var det så sjukt halkigt! tog säkert 10 minuter extra att gå bara därför. sen så vi kommer hem så är våran virriga granne ute på en 'promenad' så vi övertygar han att det är farligt för han att vara ute och gå, att han borde gå hem och sova. så han säger okej och då vi går hem till oss så följer han med IN i våran lägenhet! haha, tog ett tag att få ut honom.

nu ska jag mysa vidare med min tekopp :) puss(libbe)

Grattis till världens bästa!

idag fyller min älskade syster 24 år!! grattis finis! det ska firas med god mat och (massa?) vin ;)

pusshej!
j*vla f*****n

Trodde inte man kunde bli så kär i ett hus som jag har blivit. det känns som att jag skulle offrat allt för att få bo där. allt heeeelt i den stil jag vill ha, i princip perfekt. men nejnej, självklart ska Niklas vara tvärsöver.. Fan. att inte han bara kan vara eld och lågor som jag är. man blir så ledsen och besviken, frustrerad, bedrövad. har aldrig gråtit, skrikigt, gnällt, klagat, bråkat, önskat något så mycket förut.

lord, Im in Love! menmen. "vi hittar ett annat"... bara att bita i det sura äpplet då och skrika lite rakt ut för att man inte är rikare än vad man är för tillfället, annars hade jag fan köpt det själv.

så, ta nya tag, leta vidare och njuta av nuet istället! vi ska snart till Thailand och njuta av allt livet har att erbjuda om sex veckor lite drygt, så att så illa är ju inte livet.

pusshej!

jobbajobba

jadå, självklart åkte man på att jobba sin lediga dag denna vecka. typiskt. å trött å jävlig är man. Fan å. och jag som hade planer hela dagen idag, menmen.jobba klart då sen hem å vila ;)
mys

Ligger i sängen med Niklas och ser sagan om ringen, magisk film.
Jag har äntligen blivit varm igen efter att ha suttit tre timmar i rosviks ishall kristallen å sett Niklas spela match. Han gjorde ett mål å satte en straff! stolt tjej ;)

Var där med älskade Elin och Lina, Lina döbakis :)

Igår var vi i Skellefteå jag och nikke, på firmafest med hans jobb, riktigt roligt. puss!


RSS 2.0