Bioo

Igår var jag och elin och såg Avatar, vilken magisk film alltså! trodde inte alls den skulle vara bra, men den var fan galet bra alltså. treeevligt :)

Idag blir det bara mys med jenny, ska se nå film åsånt :) ciao


Trevligt

Trevligt, trevligt, trevligt det har varit dom senaste dagarna, allt som behövs säga :)

E död nu dock, har festat och varit vaken hela natten och sovit tre timmar, behöver sömn nu. kom hem till pite idag, myys.

nä, nu ska ja sova ett tag. wiho ;)

GALET, CRAZY BANANAS!

Här jobbar man som aldrig förr, jämt, alltid, men nog hinner vi klämma in en och en annan fest för det. igår drog vi in till stan direkt efter jobbet och mötte upp rebecca och pontus och drog till golden hits. där blev det drickande och allt som hör till. efteråt drog vi till tekniska för att ta bussen hem, det är nu det galna börjar, håll i hatten..

Jag och bella börjar bråka, eftersom vi trodde att vi skulle få vänta på bussen i flera timmar, vilket inte var fallet men det visste vi ju inte då. bella ville ta tunnelbanan för att hitta en svarttaxi, men jag orkade inte och sa att jag kunde betala en vanlig taxi för 700 kr. vi skrek ett tag på varandra, trötta och kalla och irriterade som vi då var. sen ringde taxin som jag beställt och sa att han var på plats och då börjar jag skrika till han i min ilska och frågade vars fan han hade hållt hus och att jag väntat hur länge som hellst på honom och bla bla, så han la på i örat på mig och körde därifrån. då blev jag ännu mer arg och bella blev också förbannad och ringde då upp till taxi stockholm och börjar skälla ut dom för att vår taxi körde iväg.

Då vi slutat vara så arga och en ny taxi var på väg så ser vi att det sitter folk i busskuren, så vi går dit och frågar när bussen ska gå och en tjej svarar att den ska gå om några minuter, så vi åkte buss hem istället. och det är nu det galna händer.

Vi sitter på bussen och surrar med varandra, bella har på sig ett par riktigt stora rosa glitterbrillor som vi snott av en kille på golden hits, där ett av glasen lossnat, så hon har ena ögat med rosa och det andra helt utan glas. Då vi då sitter där i vår egna fulla lilla värld så vräker en 17årig blond kille ur sig: Håll käften jävla emofittor. så jag lackar ur, eftersom jag redan var så irriterad från allt innan och skriker något tillbaka. sen så sitter han, hans flickvän och en kille till hela jävla bussresan och säger vilka fittor vi är, norrlandshoror och allt vad det var. en av killarna tar min mössa och kastar den på golvet, bruden flyger upp och börjar skrika och typ slå oss för att vi "pratade" med hennes idiot till pojkvän och massa skit. så hölls det på hela bussresan. då dom sen ska kliva av så försöker killen spotta på oss men missar, bruden spottar mig rätt i ansiktet, killen som missade med spottet blev väl arg för att han var så dålig på att träffa så han klöser mig i pannan, så har ett rivsår över pannan, läckert värre. och den kommer bruden upp i bussen igen och smäller mig rätt över käften. HELT SJUKT.

Jag och bella satt som ett frågetecken, fattade ingenting. jamenar, hur feg är man om man inte vågar slå förän man väl ska ut ur bussen, och efter det springer iväg? herre min gud så pinsamt..

Aja. idag har jag varit bakfull på jobbet och jobbat tio timmar. magiska dag. imorn har vi personalfest, ska bli riktigt galet trevligt, har hört att vad som hellst kan hända på dom festerna! :) TRE JULBORD KVAR. nedräkningen har börjat.

På onsdagmorgon gör vi entré i P-town. niceprice! men vill fan it härifrån, e så kul ;) mohoho. pussnatti

roligt liv alltså

Jag har absolut ingenting att skriva om, det enda jag gör är att jobba. weeij.

Kan väl berätta om förrgår.. vi drack öl i jensa och doms egna bar som dom "designat" heeelt själva, ett litet spektakel i sig :) sen sov jag, bella och mathias i en trång säng och sparka varandra hela natten, eftersom han inte tog sig hem. dagen efter går det rykten över hela kastellet att vi haft trekant/ jag och han har haft sex/ han och bella har haft sex, det beror lite på vem man frågar.. haha. livet är allt bra roligt. var irri igår för alla snacka bakom ryggen på en i servisen, jävla kackelhönor. menmen, :) det var lite roligt.

nu ska jag sminka mig och sen.. ja gissa. ciao

julbord, julbord, julboooord..

Jag har varit bakis idag och firat det med en massa mat: JULBORD. jag, bella, heidi och jenny har ätit allt vi orkat och lite till och haft skrattattacker hela bussresan hem! haha :) magiskt roligt. inte lika roligt då vi märkte att dom som jobbade för oss åkte hem med samma buss som vi gjorde, vilket betyder att dom inte gjort något på jobbet vid stängningen, viket därmed betyder att jag som öppnar imorn måste göra dubbelt upp med arbete eftersom dom inte gjort ett jävla skit!

det mina vänner är irriterande..

nu ska jag se sex and the city och må illa lite till :)

heidi säger..

Du skulle sett CHÄFEN, såg ut som värsta maffia BOFFEN!

Bella e lejd i huvudet. hoho. vi ska på bögklubb ikveel! wiaao!

bella e katten, mjauu

jag är mätt.


jag har RRRRRRRRIKTIGT ont

Jag kommer komma hem som en blåslagen typ lagomt till jul. det är fan magiskt hur mycket man kan ramla. jag har ALDRIG ramlat så mycket som jag gjort här. haha. Nyktert och på jobbet. Pinsamt nästintill! :P haha.

Igår sprang jag till bussen, skulle i farten i en nedförsbacke lirka upp en cigg ur fickan och nästa sekund så pang ligger jag där på backen. Jag har skrapat upp mitt knä så det är sårigt upp uppsvällt, stog huvudet rätt i asfalten, tappade mössa, klocka och väska som låg lite här och var runtom mig och har ont i knä, handen och armbågen.
Sen på jobbet så sprang jag i stentrapporna och snubbla till i farten och kraschade smalbenet rätt in i ett stentrappsteg och slog sönder en tallrik. ont och pinsamt. och då får man inte glömma att lägga till att jag redan har ont i det andra knät från tidigare olyckor, så pass ont att pappa fick skicka hit ett knäskydd. Tack pappa.

Nä, nog om mina hemskt pinsamma olyckor nu :) ikväll jobbar vi bara lunch, börjar på en timme typ, sen så e vi ledig imorn så tänkte dra en ride till stan ikväll =) ska äta julbord på jobbet imorn med våra roomies, vet inte om jag är allt för sugen.. men det blir trevligt!

NU ska jag sminka mig och klä mig så jag ser någorlunda anständig ut! hoho. ciao!


RSS 2.0