byee

hejdå alla glada :) imorn drar jag till portugal, vet inte när jag kan skriva nästa gång så ha det braa! :) puss!

jahadååå

jag är trött som aldrig förr, varför, kan någon förklara det för mig? steg upp 11 och började fixa och trixa med tvätten. inte världens roligaste grej en fredagsmorgon, men vad ska man göra? ska det tvättas så ska det tvättas.

Ikväll blir det godmiddag på obestämd plats, muumma ;) ska ta och hoppa i duschen snart å dra på mig nå roliga kläder, sen göra något vettigt av den här dagen.

TJING


JAAAAA!!

nu är jag leeediiiiiiig i två månader om jag vill ;) sista dagen avklarad! nog för att jag kommer ströjobba men ;P gött mos, sköna puckar, häärliga tider! synd bara att det inte är sommar nu.. hm. aja :)

imorn blir det lite middag åså, kuuligt :) gottgott. förhoppningsvis.. hm, haha. får se vad kvällen vill ge :) ge och ta.. nä nu är jag för trött för det här. hoho. ciao, och en tummen upp på det, yummy ;)

Firmafesten

Först jobbade jag, Tova och Jannis till baki nio, långpanna weeeij :) Hade massors med folk, men det gick superduperbra ändå. Sen drog vi till Tova och duscha å sen tillbaka till jobbet paryklara och humöret på topp :)

På jobbet hade dom dukat upp och fixat fram käk å grejer, skaldjur och pajer, riktigt gott, tummen upp till köket! Sen satt vi där å surra och skålade ett tag och efter det bar det av till village, inte collage som jag sagt innan.. haha!

där bjöds det på skumpa och vi hade ett bokat bord, inte helt fel ;) blev lite drinkar också på det, menmen. där dansade vi och hade roligt och sen drog jag hem.

Tyvärr har jag inte kabeln från kamera till dator så kan inte lägga upp bilder förän jag kommer till p-town, menmen what to do?


Snart ska jag till jobbet, sista arbetsdagen nu. ciao!

roligt

Igår var det riktigt roligt :) ska kolla igenom bilderna nu och eventuellt lägga upp lite pics då jag orkar ;P

ciao!

KNALL

ja nu e ja full å tangentbordet bill inte som ja vill. hoho

sovgott babes tjing.

personalfesten blev lyckad,fan va kul ;)
haah

weeeeiiiij!

Hemma från jobbet, gööött mos.. Har sprungit runt som en jävla tok alltså, shit vad folk vi hade i början. och då ska man upp och ner för den där förbannade irriterande jobbiga jävla trappan hela tiden för att servera och plocka disk och hämta disk och upp med glas, ner med glas, upp med tallrikar, ner med tallrikar.. ni fattar. motion iallafall ;)

imorn blire upp tidigt som fan, för ska packa å ha mig eftersom vi har firmafest imorn så ska till tova efter jobbet och duscha åså :) så måste ha med mig alla kläder å smink å allt.. menmen, sen blir det gratis alkohol, trevligt sällskap med god mat och liknande, kommer bli asroligt :) först ska vi käka på jobbet och sen bär det av till kollage, hoppas på en trevlig kväll!

Torsdag är min sista arbetsdag och som tur var så jobbar jag kväll. förhoppningsvis kommer bakfyllan ha släppt då, för bakis lär man vara.. kanske tur att det är sista arbetsdagen ;P haha. aja, nu ska jag göra något vettigt här, vilket betyder läsa min bok. hoho! sov gott, ciao!

trötter

Jag förstår inte hur jag gör då jag kan sova fram till halv ett på dagarna. förut har jag aldrig kunnat sova så länge utan att vakna en enda gång. herre, man sover ju bort livet. men iofs så är jag krasslig i kroppen, så kanske behöver vila lite extra..

Nää, idag blir det jobb från 17.00 till 00.00, sen bara sova igen. vilket liv ;P haha. imorn börjar jag tolv och jobbar till nio, sen ska vi rusa hem till tova å duscha å fixa till oss, för sen e det firmafest :) tur jag jobbar kväll dagen efter och att det dessutom e sista arbetsdagen :)

Ähh, lite tv nu och sen duschen.. adios!

äntligen slappa i soffan..

Nu äntligen får man sitta still..! shit, har gått som aldrig förr idag/kväll. Först då gått till hagaparken och gått runt i en 1 h och 40 minuter, sen dra med all packning till lindbäcks, sen gå därifrån å leta närmsta tunnelbanestation som då var St eriksplan och därifrån till å käka. efter det gick vi till solariumet i västra skogen och sola, sen till josse och nu har man tagit sig hem. vilken daaaag alltså :) har då fått mycket gjort iallafall, det är ett som är säkert. så nu har jag nästan inge kläder eftersom det mesta e hemskickat och alla filmer e borta.. suck, vad ska man nu göra? måste ju spara pengar också, så inge öla, inge mer bio och inge hyra film.. gratis ska det vara, så blir väl att sitta klistrad framför alla dessa tvkanaler som aldrig visar något bra.

På lördag bär det av till portugal, guud vad jag längtar..! ska vara varmt också, inte helt fel med lite sol ;) behöver det känner jag. imorn ska jag upp och jobba och jag har ingen aning om jag jobbar dag eller kväll. bra där! dags för ett samtal till jobbet och kolla upp det kanske.. snart.

på onsdag är det firmafest, ska bli roligt :) härligt avslut på detta. gratis e gott dessutom ;) ääh, nu orkar jag inte sitta här och tjorva om mitt lilla liv längre.. ciaaao!


stressaaa

Idag har jag sovit till tolv, skönt som fan. sen har jag packat ihop 2/3 av mitt liv. efter det dök joanna upp och vi gick till hagaparken och har varit ute och traskat och kört lite höga knän i gräset ;P haha. Var ändå ute 1,5 timmar, riktigt skönt, men nu behöver jag min dagliga kaffedos känner jag..

Då jag kom hem ringde hasse och sa att jag har en timme på mig att dra med all min packning till Lindbäcks kontor här i stockholm så jag får hem min packning.. stress, alltid denna stress. så jag får ta taxi helt enkelt, för det är en bra bit dit och jag har inte lätta väskor, det kan jag lova! men jag ska tvinga joanna att hjälpa mig bära, annars går det fan inte. nääää, ska ta och ringa taxi stockholm, sen blir det en kopp kaffe.

Efter denna jävla stresskit så ska vi gå å sola i ett sånt här ståsolarium, måste ju grunda lite nu innan resan på lördag ;)

Nu har jag tre arbetsdagar kvar och en firmafest, sen e det byyebye muggen och hello arbetslösheten! eller "mellan två jobb".. har ju faktiskt jobb i november, men till dess nada. ska försöka extrajobba hemma dock så jag har lite pengar iallafall, måste spara till thailandsresan så man har något att leva för där borta :) guuud vad jag längtaaaaaar!! hoho! aja, nu ska jag skynda mig iväg, tjiiiing!


tjockiiis

Nu är man hemkommen från en biokväll med Joanna på Heron city, weeeeeiij :) Har inte rört mig många meter idag, så därmed inte varit hungrig så har inte ätit något typ på hela dagen, så då man väl kommer till bion blev det varma chips, en läsk och en godispåse. Joanna köpte popcorn.. SOM jag har ätit. urk, mådde inte toppenbra i magen då jag satte mig i bilen påväg hem därifrån ;P tjockiis! men såg en sjukt rolig film iallafall, baksmällan. haha så sjukt rolig :) Det bästa är också att jag och Joanna skrattade högst i hela biosalongen och flest gånger också. haha!

IDAG HAR JAG OCH BELLA BOKAT THAIIIIILAAAANDSRESA ;D weeha, vad roligt det kommer att bli, i januari bär det av :) hoho, är såhär fnitterlycklig.. hoppas det håller i sig, det är kul att vara glad :)

Nu är det inte lång tid kvar här i huvudstaden, för på lördag blir det portugal, härliga tider. Efter det sen så blir det att dra hem till Piteå under obestämd tid vilket också kommer bli roligt, måste bara hitta något ströjobb så jag har nå pengar framöver.. så den som behöver arbetshjälp, here I am!

Keri Hilson - Knock you down sprutar ur hörlurarna och nu ska jag göra något roligt, weeeeeiiiiiij ;)

tjingaaaaling!


njuter av livet

Idag har jag jobbat och slitit. var helt dött fram till typ.. tre? sen kom huuuuur mycket folk som hellst, gjorde kaffe som aldrig förr. Fick fan kaffeskit i ögat, bara sprätte upp då jag höll på som mest, inte sköna puckar, det kan jag lova.

Aja, gick iallafall bra och fick mig en häärlig pasta av Anna då arbetsdagen var slut :-) Sen kom Joanna och vi satt och surra och sen drog vi till josse och satt där ett gäng och tittade idol, sjuka människor det finns alltså.. haha, skadeglädje är den sanna glädjen säger jag bara men vissa är föör pinsamma.

Nä, nu ska jag fortsätta njuta av mitt naturgodis och må bra, sen blir det att borsta tänderna, ta en magisk snus och läsa min magiska bok som heter Inte som andra döttrar. riktigt bra verkar den vara. kommer snart lite bilder från joannas födelsedag som barkade ur, haha! blir nyktra tider efter den kvällen, det kan jag lova.. ciao!


Nostalgi från Riksgränsen..




Jenny & Ida på pelikanhyllan :)




Lina på våran utflykt :)


                     Lina på pelikanhyllan


Jag & systeryster :)



kusinvitamin Elvira och farbror Jonas :)



Therese min pingla ;)


nänu..

Jag behöver snabba cash.. herre min skapare vad jag har slösat pengar på skit alltså! Nu blir det lugna kvällar och inge mer shoppande. efter imorn alltså ;) för jag behöver plugs till mina töjningar, jag ska lämna igen ett par skor och lägga till lite kronor så jag får fina stövlar istället och köpa en halsduk. vet INTE hur jag ska lyckas med det eftersom jag inte har pengar överhuvudtaget typ. men blir väl att ta från sparkontot. efter detta så blir det bara spara spara spara. jag menar det verkligen.

Problemet är ju attjag bara jobbar nu fram till 24 september, sen drar jag 26e till Portugal. efter portugal så är jag arbetslös i två månader innan vaxholmsjobbet. Så behöver med andra ord ett extrajobb för jag har inte råd att vara arbetslös så jäävla länge. heijna funk fan it.

Nu blir det inge mer öl och inge mer nya kläder.. får väl bara drömma mig tillbaka av det som redan skett och det jag redan har.

pricken över iet så behöver jag också en ny mobiltelefon. skiiitans.

menmen, det är värt det, bara för att jag nu har min tröja som jag köpte idag och som är så mysig och fin och lila ;)


Jag har iallafall varit med underbara rankvist idag på stan, gått runt och köpt tråkiga grejer som smink, hårfärg och den inte allt för tråkiga tröjan :) Vi lunchade sushi och thaibuffé och gick runt och strosade på en rolig liten affär med en massa härliga prylar.

Jag saknar piteå och jag saknar riksgränsen. punkt slut. snart kommer jag hem, guud vad roligt det ska bliiii. ciao!

död,

Jag orkar inte skriva vad nå typ.. men har iallafall bara jobbat och blivit sjuk i helgen. och jobbat lite till på det då. rolig helg? njaaa..

nu ska jag kurera mig med lite godis och träffa min favvis IDA imorn ;) tjing

morrn'!

Kul ens att vakna tio över sex den enda lediga dagen man har denna vecka.. not! Menmen, vad kan man göra.. ska ut och springa på ett tag tänkte jag, sen köpa hårfärg och färga håret, he måst ja fan göra assåå.

Vaxholm lite senare idag då, är lite pirrigt sådär, men kommer säkert gå bra :-)
Jag tror att chefen e en niiiiice duude, han låter då galet trevlig på telebobon iallafall.

Ett BTW, fyyfan vad skönt att inte vara bakis nåmer ;)

totally fucking dead

Igår skulle vi som ut och dricka lite öl, slutade med shots och grogg och idag har man verkligen mått toppen..! not. mådde som bra hela dagen, men började jobba fem och där kring sju blev jag sjukt jävla farligt bakis alltså. ska fan aldrig mer dricka öl nu alltså, nu blir det lugna gatan.

Ja, jag har då sjungt kareoke igår, big big girl, jag och johan, jävlat kungarna ;) haha. nä men det var en grym kväll, tack mina små pinglor för en rolig kväll :)

Imorn är jag leeedig och då ska jag ut till vaxholm och kolla läget på mitt nästa jobb som börjar i november. ska bli nice att få se hur det ser ut och förhoppningsvis så får jag hjälp dit med jensa. annars kan det bli trubbel för att hitta dit, det kan jag lova alltså..

BIANCO, var finns du skitskoaffääär? serri, har köpt ett par skor där som jag ska lämna igen, och då jag går till butiken inne på soak så är den nerlagd, vilket hela nedreplan på soak nu är. it sucks!! sen har jag letat överallt efter en annan biancoaffär, men det finns ju typ bara en i Stockholm tydligen, för jag hittar då fan bara alla andra skoaffärer vilket gör mig grymt irriterad. så imorn blire att leta bianco igen.

nää, nu ska jag duscha, borsta tänderna och ta mig en häärlig snus och sen läsa min kära bok för att sen somna in och sova så länge jag vill ;) ciao

..

jag är såååå sjukt trött och har sjuukt mycket saker att göra idag, så jag har inte tid att sitta och tycka synd om mig själv för att jag inte "får" sova längre, då jag hursomhellst vaknade av mig själv..

Idag måste jag sortera upp alla mina kläder, se vad som ska tvättas och inte tvättas, hänga upp det rena i garderoben och sen tvätta the rest. Jag ska också duscha, köpa hårfärg, eventuellt även färga, jag ska hinna till banken och fixa min internetdosa som fredde fuckat upp, ringa till vaxholm och kanske dra dit och sen ska jag göra mig redo för lite firande.

Ikväll är jag äntligen leeeeeeedig!! :-) Passande nog så är det lite öldrickande inplanerat med pojkarna och kanske Joanna, som By The Way fyller år idag, så ett grattis borde väl passa in :-)

"I helgen ska jag vara nykter..!" Jo, men tjena.. lite halvjobbigt då man får besök och inte kan säga nej ;) Menmen, jag bestämmer över mitt eget liv och tar mina egna beslut som jag sen får lida för, men då har man förhoppningsvis lärt sig något på vägen. Till exempel så kan jag faktiskt dricka med måtta, och jag vet när jag ska sluta :-) Hyffsat bra egenskap kan jag ta och tala om..

Nej, men till helgen blir det faktiskt nyktert, för jag har lite mördarpass på jobbet som jag inte vill vara bakfull på. Fick dock reda på att en viss Ida kommer i helgen, men får väl bara snabbträffa hon efter eller innan jobbet antar jag, för jag jobbar verkligen hela helgen. Sen så har hon inte brytt sig om att ens säga att hon ska ner så ;-)

Näää, nu ska ja hopp i duschen..! som sagt, a lot to do! CIAO


Nu börjar det ordna upp sig

Denna helg har varif hyffsat lååång och händelserik :-) Orkar dock inte börja rabbla upp allt som hänt och skett men.. Det har varit långa arbetspass och sen lite bira på det. Det gillar vi!

Mådde dock inte som en kung på jobbet igår, långpanna och bakis kring sju på kvällen, slutade 23.. illa illa.

Nej, nu är jag för svettig och äcklig för det här, blir en efterjobbetdusch.nu

tjiiiiiing!


"Bara en till.."

Igår jobbade jag dag, sen var planen att jag och Linn skulle å se Håkan Hellström och sen skulle jag hem och sova. Det slutade med att jag, Linn och Tova från jobbet drog dit för det första. Vi såg Håkan under tiden som vi försökte pressa oss bakåt, vilket tog saaatans lång tid för det var sjuuuukt mycket folk. Sen gick vi till baren och drack lite öl och stod på stolarna och tittade, mycket skönare :)
Sen kom Johan, oppe och fredde, så då blev det en öl till och sen åka karuseller, riktigt skoj, men jag åkte bara uppskjutet. Sen drog vi därifrån där kring elva då dom stängde och skulle ut på krogen. Det slutade med att grabbarna blev hungriga så vi gick till Mc Donalds istället.

Sen så gick Johans byxor sönder mellan beena så han blev tvungen att dra till nico för å byta byxor och sen skulle dom ut på stureplan, jag hade converse så blev Södra bar för mig och Tova :-) Slutade dessutom med att dom lagga fast hos Nico, så det blev nog inge Laroy för dom.

Då var vi iallafall på Södra bar och dit kom smittan och Emil och sen även jöjja. då blev det lite mer öl. Inte för att jag blev full, men liite känns det idag då jag ska börja jobba på en timme och slutar inte förens tolv inatt.. hujja!

Nä nu ska jag ta en dusch och vakna upp och bli människa igen! Saknar er P-towners..

4/9

Go'morrn! Wake me up, before you go go.. Jag är helt körd, så jävla trött och ändå har jag sovit. Men att stiga upp sju på morgonen för att tvätta är nog inte riktigt mitt kall. Jag orkar inte stiga upp från soffan och hoppa i duschen. heelt galet trött alltså. menmen, snart ska man ändå ner i källarn för att hämta tvätten, för tydligen bokade jag bara i två timmar dum som jag är.

Snart blir det iaf att dra sig till jobbet och jobba till fem. Lära Abdi lite nya förkortningar, igår frågade han nämligen vad LOL betyder och då jag berättade blev det ett väldigt vanligt uttryck i köket!
Ida Hedqvist den lilla räkan drar till USA idag, fiifan så orättvist alltså.

Efter jobbet blir det iallafall att dra till Gröna Lund för att kika på Håkan Hellström, wiiie :-) Sen blir det nog sängen efter det, jobbar dubbla långpannor i helgen så.

DETTA VÄDER GÖR MIG GALEN! Det har regnat så mycket inatt så det har regnat in på golvet, sju halv åtta på morgonen var det värsta solen, och nu regnar det.. herre, jag dör.

Nä, nu ska jag hämta tvätten sen göra mig redo 4 work! Tjingaliiiing :-)

Gottigottgott!

Idag har man jobbat och sen blev det en runda på Stockholms gator med Linn. Efter det drog vi oss mot Solna för att sen "hyra" (köpa..) film, köpa chips, dipp, godis, cigg och general portion mini ;) Haha.

Drog mig sen hem hit och har frossat i choklad och chips till filmen Pianot. Den var ju då sjukt överskattad måste jag säga, trodde den skulle vara betydligt mycket bättre. men då har man sett den iallafall! Den andra filmen jag köpt är gröna milen, för senast jag såg den tyckte mina föräldrar att jag var för liten för att se scenen då han hamnar i elektriska stolen, så då var jag tvungen att blunda.. Så den blir den någon annan dag framöver.

Som sagt, jag ska sluta snusa, så startar mitt nya liv med att köpa mini, känner mig som en äkta brud. men jag tror det hjälper faktiskt, tar färre snusar plus att det är mindre nikotin i dom. så snart, snart..
Jag förstår faktiskt inte ens varför jag ska sluta med snus, det är ju magiskt gott alltså, hujja. Sen har jag ju redan slutat en gång, så jag vet ju att jag kan, men det är nog det svåraste jag nånsin måstat sluta med. Äh, shut up about it.

Nu ska jag borsta tänderna, ta mig en mini och fortsätta se på Scrubs :-) Seeya!


flyttaflytta..

Igår var droppen, pallar inte en sekund till nu, silverfiskar, kaos, bli utkörd från där man ska sova, folk som lever om till fyra på natten då jag ska upp sju. nä, jag ringde några samtal idag och fort var det gjort, favvojöjja ställer upp för laget, tack gode gud. Där är det litet, men ingen skitäckellägga som den här.

Det tråkiga är ju att nu bor jag för första gången i Stockholm utan Linn, som det kommer vara trist. Men hon har iofs inte bott här lika mycket, hon har mest haft sina kläder här, men tro mig, jag kommer sakna dom också ;)

Lite tråkigt är det ju att flytta från grabbarna, det har varit roligt, men känns samtidigt skönt, lite mer stabilt.

Nu är det packat och klart, nu drar vi! ciao!

UUUURS

Jag vaknar av två pojkar som ska till jobbet och verkligen lever om, typ skriker till varandra mellan rummen och jag ligger i rummet mellan där dom är. inte sådär jätteroligt.
Sen så kliver jag upp, ska gå och duscha och då jag ska plocka upp min handduk så krälar det fullt av silverfiskar på den! Alltså, det var så vidrigt att jag höll på att dö, jag hatar krälande kryp och speciellt då dom är många, förökar sig och finns vid väggen där vars alla mina kläder ligger. Så nu ska jag packa ihop alla mina kläder för att sen tvätta allt jag äger och har. under tiden som mina kläder blir tvättade ska jag springa till stan och inhandla nya resväskor, eller så ska jag skrubba ur och verkligen rengöra dom jag har nu. Sanering, here we go!

Det blir att ringa till pontus, kära pontus och höra om jag kan bo sista tiden i hans rena, fina lägenhet med två sängar..

Näääääää, dags att börja jobba på mina små projekt, ska ju hinna med Linn till läkaren också för hon har tydligen fått urinvägsinfektion lillgumman och får inte fingrarna ur röven för att gå till sjukan, så får slita med hon idag då hon slutat jobba! ciao!

SOOOOOL.. 

Jag & Linn :)

Holaa

Jag och Linn drog till affären eftersom jag inte hade ätit något på hela dagen. Vi köpte mackor, räkost, chips, dipp, läsk och sånt. på vägen hem ringer det från jobbet -Hej kan du jobba?
Så det blev inge mat, det blev jobb istället. Så nu var det RRRRRRRIIIKTIGT gott med en macka, det kan jag lova.

På väg till, och från, affären såg vi dessutom en grävling! Helt galet.. vad är grejen lixom? Mitt i alvik på skogspromenaden - en grävling. Hojja, vi sprang eftersom dom tydligen är agressiva djur.. men det var kul.

Nu ska jag röka en cigg och sen se The Hills och somna in. ciao!


RSS 2.0