guuud så skööönt

imorgon är man ledig! så galet jävla skönt alltså. då ska jag in till city och fixa ett refillkort så jag har det lagomt till jag kommer hem dådå.. ska lämna igen min kamera också, tur man har drulleförsäkring på sina grejer då man e klantigast i sverige!

jobbet e galet roligt här alltså, skitkul. men det är slitsamt som fan alltså. riktigt! golvet är ojämt och ett stengolv, trappor överallt. så mina fötter kan inte vara annat än trasiga. jag ramlade ju häromdagen rätt in i köket, så istället för att bara ha ont i foten och fotlederna varenda steg jag tar har jag också ont i ena knät. fick lov att ha knäskydd hela passet på jobbet. haha. och nu har jag också fått skavsår av det.. kuligt värre.

jag är småbakis idag, men inget motför vad bella är! haha. bella ligger och sover, försöker bli människa igen eller nå. tanken var en fest idag, vinet bara står där och tittar på mig. men pall it. haha. får bli en annan gång.
Igår när vi slutade köpte vi två öl, tänkte chilla ett tag bara. sen då servisen var klar med sitt så kom dom med vinare och mer öl, så då drack man ju litte tiiill och så vidare.. slutade med chips och dipp i soffan till filmen 8 mile ;P 

det är galet roliga mina arbetskamrater :) HAHA, jag lovar.. två av grabbarna här ska till gränsen också till våren, blir roligt :) hörde att perra också skulle tillbaka och eventuellt jensa och joel, blir gryymt :) 

fick höra en grej om en nära person hemma idag som är så hemsk.. vill bara hem och hjälpa till med all skit, vad jag än kan göra. här är man ju inte till någon nytta då det gäller sånt. menmen. vad fan ska man göra? fortsätta jobba och ställa upp med det man kan.. får hjälpa allt jag kan då jag kommer hem helt enkelt. tänker på dig!!

jaja, nu ska jag fortsätta se på gossip girl. ciaao

 

livet på en pinne

har jobbar långpanna och har nu inte bara trasiga fötter, nu har jag sprungit uppför en trappa, snubblat på översta trappsteget och flygit rakt in i köket mitt i ruschen! tappade klockan och skon och typ halft krossade mitt knä. men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba och springa vidare. så nu har jag onnnnttt i mitt knä som fan. måste köpa nå slags knäskydd eller gasbinda imorn innan jobbet, annars kommer jag aldrig palla tolvtimmarspasset imorn..

aja, nu ska ja se en rulle och läka! :P ciaooo mina vänner

Weeij

Såriga fötter, krampiga vader, död efter gårdagens långpanna, men fan va magiskt roligt :) Det är svettigt som fan, mycket att ta in på en gång och så och hårda stengolv att springa runt på, men det är roliga människor vi jobbar med, riktigt jävla kul alltså :)

Idag börjar både jag och bella halv fem, så innan det ska jag, tro det eller ej, köpa stödstrumpor! fick det som tips igår för annars kommer jag vara helt galet körd i mina ben efter denna månad. räknade ut igår att vi har 48 julbord okörda. hoho!
Ja, men tillbaka till mina kära snart blivande stödstrumpor, jag har alltså snart mina tantstrumpor, jag har ett par sköna tantinneskor att jobba i, ALLT som saknas e rullator sen e jag redo för pensionen!

äh fan, måste ta och göra något snart, väcka bella eller nå.. fast då lär hon inte vara världens nöjdaste person precis.. får väl slå på tvn eller nå, röka en cigg.. för det har jag inte slutat med. slutade cigga ett tag, men tänkte att jag ändå kommer cigga i thailand så slutar efter den resan :)

aja. har gått och blivit galet förkyld också.. suck. tjingaling babes

första arbetsdagen

Nu är första arbetsdagen då avklarad :) riktigt magiskt skönt. imorn blire långpanna, möra tider, menmen. då lär man sig fort :) 13 timmar imorn, galna jävla pass alltså.

Nu har jag inte tid att skriva mer, bella satte just igång svensson svensson, inte poppis! måste byta.nu ciao BELLA

äntligen framme!

Denna helg har bestått av:

- trasig kamera
- stulen telefon
- trasiga hörlurar
- mördade fötter
- ingen mat
- mycket alkohol
- slut pengar

magiska liv?

Nu e man då framme i vaxholm med all jävla packning och en HEL månad innan man måste flytta skiten igen. hoho.

nu ska jag fortsätta se Charlies änglar med bellz,ciao

hujja

Allt jag har att säga: HUUUUUUJJA VILKEN DAG.
ge mig en stadig grogg så jag får glömma detta helvete vi varit med om idag. mina fötter blöder, har gått kanske tre steg för mycket.
ska försöka bli full på en halvhalv vinare, hur mycket är det ens, ett glas? wish me luck!

packning, smärta

Jag vaknade idag 06.15 för att jag har opackat och ostädat i rummet och jag drar imorn 06.00 till El Stockholmooo! inte smart av mig, men inte oväntat heller.. gör alltid sånt här som packning och städning i sista sekunden. OCH PRICKEN ÖVER I:ET SÅ HAR JAG EN MAGISK TRÄNINGSVÄRK. ryggen gör ondare än om tre pansarvagnar skulle kört över mig. menmen, bit ihop sanna, kämpa!

Nu blire frulle med le familia ;)


Varför går inte saker och ting som man vill att dom ska gå?

Varför känns det så hemskt om det är såhär jag velat det ska gå?

hej ågren..

Fyfan vad jag har ångest nu alltså, vet inte riktigt vars jag ska ta vägen men.. hujjaaaa, helvetesjävlaliv.

Jag har absolut inga pengar, har räknat ut så jag ska klara mig precis nu med dom pengar jag har och alla satans utgifter, som hyra, tunnelbanekort och liknande och GISSA vad som dyker ner i brevlådan? en räkning från a-kassan för tre månader. dom har antagligen glömt skicka eller nå jävla skit för nu kom det för tre månader och det ska bara vara en månad. bajsliv. 1320 kr som jag inte har. kul.

sen ska ja packa och städa och jag vet inte ens vad jag ska packa eller vars jag ska börja. ÄR SÅ LESS. och sen ska man ju hinna träffa alla underbara vänner innan man drar också, jag vet inte hur jag ska hinna, men det är ett måste :) får väl vara vaken och packa å städa hela natten och eventuellt typ skaffa sig ett nattjobb innan helvetetttttt. aja. skitsamma, allt löser sig tillslut.. längtar trots allt till stockholm, kommer bli grymt.

GE EN FATTIG PENGAR, TACK.

Gud, att allt ska kosta och att man ska vara så beroende av papperslappar..

aja. ses i stockholm i helgen mina vänner, var beredd på billiga hak som gröne jägarn, där ölen går på 19 kr ;) haha! ciao

Magiska tider

Helgen var magisk, riktigt jävla rolig alltså :) Fredagen var jag, Ida och Jenny hos Elin och vi alla bakade lussebullar :) riktigt mumsigt värre! det barka lite där ett tag och vi gjorde typ djur och lite därtill, men riktigt roligt :) efter det drog jag till therese där vi lattjade lite och så sov ja där för både hon och jag började jobba sju!

Lördagen började med jobb 7-16 på lyktan, sen drog vi till elin bergwall och badade jacuzziiiii, wiho :) magiska tider med badtunna, cigg och cider ute i kalla norrlandsvädret :) Sen drog vi till Ida där vi käka tacos ett gäng, var riktigt roligt faktiskt :) Kalles blev utgången och sen efterfest ett gäng hos Pg :)

Igår var en händelserik dag må jag säga. tina plocka upp mig så drog vi till hon så fick ja fräscha till mig. sen for vi å kika på mammas lägga som dom ska flytta in i, den e ändå snart klar ser det ut som, men vad vet jag, ska ju dit hissar å allt men :P Sen halv två drog vi till farmor för våfflor, halv tre till bion och såg en grym rulle: 2012. sen hem å käka lasagne och till therese för en rulle ,snnaaaarrrkkk. däcka typ av matthet då jag kom hem!

Idag ska jag vara med lillasyster amanda hela dagen och hela kvällen, har inte hunnit vara med hon så mycket nu när jag varit hemma så vi ska ha oss en heldag. efter det så blir det packning inför stockholm för heela slanten :)

ciaoooo

träning

Jag har fortfarande träningsvärk, men nu jävlar bär det av till gymmet ändå. ork som it sitta här med tusen år av överskottsenergi bara för att jag har ont i alla jävla muskler.. aja, e bara ett konditionspass så :)

Nu har jag hållt mig från snus i över en månad och cigaretter sen i lördags, vilket blir fyra satans dagar nu. OCH JAG DÖR SNART! jag får fortfarande feströka, det kommer jag aldrig sluta med och därmed längtar jag till på lördag för då blir det cigg cigg cigg ;) haha.

Nu, till gymmet och få bort denna ilskna från nikotinbegäret, det hjälper fan. hoho. det är träning eller godis, tror träning e bättre .. sen fortsättning följer på gårdagens spöksök. hoho. ska leta spökhus, de e fan läskigt värre då det är mörkt ute å massa snö och öppna småhus på övergivna vägar och gårdar. huuujjja!

heeyrå!

fix&trix

Ikväll har jag & Lina gått till Ida där vi har haft lite salongstid ;) Jag har klippt Ida och Lina och jag, Klara, & Ida har färgat hår och blocka och färgat ögonbrynen också :) Joanna kom förbi och var lite social ett tag och vi har surrat om allt och lite till, pratat om Idas kända lyktstolpefylla och lite sånt, haha ;) magiskt.

Nu har klara precis kört hem mig och jag ska försöka få mig lite sömn eftersom jag ska köra till lule kvart över åtta imorn för att Ida och Emeli ska till stockolmo.

Har slutat röka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stort av mig. har inte rökt sen i lördags, e gaaaalet jobbigt, men nu e det slut med snus och cigg. fast kommer aldrig sluta feströka, så ja längtar redan till festen på lördag, för då får jag mina bloss ;) hoho. Jag fick nikotintugg av min kära far idag eftersom han tyckte så synd om mig och min abstinens efter nikotin.

aja, tjingaliiiiing

happytimes

Nu har SNÖN kommit!! Vaknade lördagmorgon, bakfull och jävlig och tänkte, nej värre kan det inte bli, urs fy och blä, jag drar täcket över huvudet och stiger inte upp igen.. men så tittade jag ut genom fönstret och det SNÖAR! blev så glad så jag gick ut från therese till stan typ de första jag gjorde ;P haha. love it!

Igår var jag och syrran på pump, och jag lovar, har en REJAAAAAL träningsvärk alltså!.. nu jävlar ;P

ska lämna tinas bil idag och sen ta en långprommis, sköna tider. TJINGALING

from P-town 2 L-town

Idag rymmer jag och Emeli tillfälligt från denna by till nästa, ska nämligen till Luleå :) kanske man hittar nå fiint.. eller nå.

Ikväll vettefaan alltså vad som händer, planen e att vara nykter iallafall!

Catch you up later! CIAO

Nodomys

Idag så jag jag först och främst varit på stan och lunchat med Elin & Emeli, trevligttrevligt :) blev en grym sallad av mary, tummen upp för den!

Sen nu på kvällen så har jag, Ida och Klara varit på Nodo och fikat och myst på och surrat om allt och lite till, daarlingar alltså ;) Nu blir det eventuellt att lägga upp fler bilder på boken eftersom mitt internet ÄNTLIGEN fungerar på min dator ;) haha, nu då pappas gått sönder så fungerar allt för mig tydligen.. hoho.

imorn blir det luleåhäng med emeli, får hålla lite i plånkan eftersom jag har mer utgifter än vad jag har råd med egentligen.. har ju fan obokat resa mellan luleå och stockholm då vi drar till thailand och det blir väl en tusenlapp däääär, sen måste ja betala nån tråkig räkning och sen så ska man ju ha råd att vara i stockholm också.. aja :) det löser sig som alltid det där..

aja, tjingaliiing!

kan älska en kamera ibland

Igår hade vi riktigt roligt med kameran alltså jag och sanna ;) vi gick omkring hela kvällen och tog "ett kort till bloggen". haha! sen blev det inte "ett kort till bloggen" det slutade med, "men det här med håret" "skakis" osv ;)

  





En helt vanlig dag helt enkelt.. :) haha. efter detta blev det iallafall att se bröllopsfotografen! Den var riktigt rolig faktiskt, men inget att lägga biopengar på om man säger så, mest såhär pinsamt rolig, och jag skäms mest då, men den som älskar det, se den :P haha.

Nu ska jag äta frukost och sen ta en prommis till staaden :) heyys!


ROCKIGT VÄRRE

såhär såg vi alla ut i lördags på hårdrocksfesten, så satans kul ;)

fiifan va kul vi hade :)

cinema

Ikväll blir det biooo, myspys med jenkan och Sanna ooohman :) Ska se bröllopsfotografen, tror den e MAGISKT JÄVLA ROLIG ALLTSÅÅÅÅ! HIT MED HAN!!

Nej du ska inte få nån mat, ingen mat ingen maaat för du ska BANTA!

lugn i bussen, alla ska fram säger jenny. jahadåå ;)

Libbe svarar inte i telefonen den bittra lilla pojken, men nu ringer surpuppen upp ;P haha. tydligen ska kenny lämna igen en tröja som hon snodde på efterfesten, så det blir nästa projekt idag.

Idag har vi hunnit luncha (Jag och Sanna), varit på telia, förbi på hemlig ort *hihi* och sen hämta å skjutsa Mandiiiisen min och pantat burkar så jag ska ha råd med bion ;P haha. fattiglappar vi är alltså..

Kassamannen: Ja, då får du 42,50 kr tillbaka..
Sanna: YO!
Jenny: HAHAHAHAHAHAHAHA! Sanna, allvarligt, y0?

Hihi ;)


Pöss å kjam!

MYYYS

Ikväll har vi bara mysit på med allt från Hot Rod till skräckisen Paranormal activity och sex and the city :) Jag har hursomhellst varit med Jenny och Sanna Öhman, härliga babes alltså ;)

Jag och Sanna grät i en scen i skräckisen, galet läskig alltså..!

Jag har inte varit hemma på aslänge, därför har jag inte skrivit något, har inte orkat sitta på andras datorer. men nu sitter jag hursomhellst på jennys dator och skriver, hoho.

Helgen har varit rolig, har varit fest och utklädnad. Fredagen jobbade jag och Ida på svalssons firmafest i öjebyn där vi skulle vara utklädda som rockabilly. Riktigt roligt, en gammal biograf hade dom hittat vars allt från tavlor, bord och musik gick i femtiotals-stuket. dom hade liveband som spelade musik och vi serverade lyktans burgare och dansade oss fram i lokalen i våra klackar och röda läppar! haha. :)
Efter jobbet drog vi till Damir på förfest sen begav vi oss till statt. Efterfest på det och sen lite sömn.
Lördagen var vi först bara hos jenny och åt burgare innan vi sen drog runt land och rike för att hitta utklädnadskläder till vårt rocktema lördagen. vi skyndade oss så gått det gick, men var fan it klara förän typ halv sju. då drog vi till Ida och rockade loss, firade gömman taavola och tatuerade oss med spritpennor. tro mig, det sitter fortfarande kvar.
Var iallafall en händelserik och grymt rolig helg ;)

Nu ska jag fortsätta mysa med gömman Jenny och se sex and the city. hon e nyduschad och luktar gott till skillnad från mig, för jag ska duscha imorn.. hihi ;) så ska kramas så kanske jag också luktar gott sen ;) CIAO

RSS 2.0