jag har RRRRRRRRIKTIGT ont

Jag kommer komma hem som en blåslagen typ lagomt till jul. det är fan magiskt hur mycket man kan ramla. jag har ALDRIG ramlat så mycket som jag gjort här. haha. Nyktert och på jobbet. Pinsamt nästintill! :P haha.

Igår sprang jag till bussen, skulle i farten i en nedförsbacke lirka upp en cigg ur fickan och nästa sekund så pang ligger jag där på backen. Jag har skrapat upp mitt knä så det är sårigt upp uppsvällt, stog huvudet rätt i asfalten, tappade mössa, klocka och väska som låg lite här och var runtom mig och har ont i knä, handen och armbågen.
Sen på jobbet så sprang jag i stentrapporna och snubbla till i farten och kraschade smalbenet rätt in i ett stentrappsteg och slog sönder en tallrik. ont och pinsamt. och då får man inte glömma att lägga till att jag redan har ont i det andra knät från tidigare olyckor, så pass ont att pappa fick skicka hit ett knäskydd. Tack pappa.

Nä, nog om mina hemskt pinsamma olyckor nu :) ikväll jobbar vi bara lunch, börjar på en timme typ, sen så e vi ledig imorn så tänkte dra en ride till stan ikväll =) ska äta julbord på jobbet imorn med våra roomies, vet inte om jag är allt för sugen.. men det blir trevligt!

NU ska jag sminka mig och klä mig så jag ser någorlunda anständig ut! hoho. ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0