arbejt igen då

Jaaa, bella var ju söt igår och tog mitt aktivitetspass eftersom jag hade stukat foten så det hade blivit lite svårt att jobba då, men nu jeflar ska jag jobba idag :-) hello femrätters i minbaren!

Igår mös vi iallafall med kräftor och gottigottgott jag, bella jenny och rydan :-) extreemt trevligt!

Jag och Linn ska iallafall hem till piteåå den 11e september, awesoome ;) Gratta hasse litte. jaja, nu ska jag göra mig redo för arbejtet! Pösshäj


nog var det väl ändå..

det ÄR ju inte normalt att vara som mig. jag är fan dömd till att aldrig kunna ha en ny fin telefon.. jag ska ha dom här sunkiga som ingen annan vill ha kvar, dom stannar hos mig. inte dom nya inte, nejnej.

så om någon i stockholm hittar en iphone som det ringer en massa till från bella wallsten eller jenny eidenvall, snäääälla svara så jag får tillbaka den?! det jävligaste e fan sim-kortet.. helvete!

pricken över iet: bankomathelvetet åt upp mitt bankkort. hoho så jäävulskt roligt va? PLUS att jag stukade min fot igen. bra söndagsfylla sanna, verkligen bra gjort.

Birkaskit

Skulle till Birka och jobba idag.. men missade båten. & det går bara en båt dit per dag. kul! så åkte buss och tunnelbana 4 timmar helt i onödan. aja! what to do..

Nu e jag APhungrig! så ska äta litte och sen göra nå vettigt eftersom det inte blev att jobba idag som planerat. hoho!

sen ere ferkaa ;) kommer bli awesome! får äntligen träffa efterlängtade darlingen eliiin ;)


bella, elin, sanna :)

& vi lär ju ha lika roligt som vi alltid brukar ha! nejmen nu skriker magen.. tjing!

biotime

nej men nu jeflar ska jag äntligen få gå på bioo ;) Jag, mälis, linn och julia, sweet! 

INCEPTION, HERE I COME!
ska man börja blogga igen kanskee?..

Hej kära bloggen! det var inte igår man skrev här.. kände att nu blir det en nystart!

Ja, vad har hänt i mitt liv på senaste? orkar inte dra hela livshistorien, så börjar bara från nuet tror jag.
Bor ju nuförtiden i vaxholm, 45 minuter utanför stockholm, jobbar på käära kära kastellet :) trivs hur bra som helst.

Hursomhellst, i lördags drog jag, bella, petra, denise, mattias, svensson och några till på ravefest i vaxholm. åkte båt ut till en ö och där hade som smällt upp neonljus, tecnotrancemusik och en massa med gode mycke folk. var asroligt, fram till vi skulle hem.. då vi ska gå till båten var det bäcksvart, alltså riktigt jävla mörkt och jag småsnubblar och har mig hela vägen. en av mina "småsnubblingar" slutade med att jag rasar ner i ett dike och landar i en jävla taggbuske och har därmed rivsår lite här och var på kroppen. Det sprutade typ blod från mitt vänstra ben, jag hade blod överallt, var inte så jävla fresh..
jag har nu ett fett blåmärke på ena vaden som gör riktigt jävla ont, det gör ont i hela vadmuskeln så de e inte nice, jag har rivsår på armar, ben, rygg och ansikte och ett stoooort djupt rivsår på vänstra vaden har nu bosatt sig. trasig tjej :P

Jag drog till vårdcentralen idag för att se om dom kanske kunde sprätta upp det igen eller nå och sen sy det, men det gick tydligen inte så det blev lite tejp och rengöring, som jag hade kunnat göra lika bra själv, så där gick 150 spänn åt helvete. menmen, dom tyckte jag var dum som inte kom in och sydde tidigare för nu kommer jag få ett asfult ärr. men what to do now? en kul kväll var det iallafall ;)


RSS 2.0