Jag saknar..

Det kommer dagar som dom här då jag sitter själv och har tråkigt, inga tv-kanaler, pissväder och kallt, alla jobbar och jag längtar hem nå så fruktansvärt.

Jag saknar mina flickor hemma, ni vet vilka ni är. En månad kvar nu, sen blir det Portugal sen hemfärd i någon vecka, guuud vad jag ska mysa med familj och vänner då ;)


Nu är jag dock i starkt behov av en snus, så nu måste jag ut i kylan igen eftersom jag glömde köpa då jag var ute och sprang.. typiskt!


ååh, en sån underbar dag..

Solen lyser MEN det är kallt och som det ser ut då jag tittar ut från mitt vardagsrumsfönster så kommer jag blåsa bort såfort jag tar ett steg utanför ytterdörren. roligt. Det värsta är att jag måste ut nu, snart, alldeles strax. annars kommer jag förmodligen slå sönder hela lägenheten på grund utav snusbrist.

Annars då, händer det något roligt i mitt liv? Jag ska fylla på min telefon så att jag kan ringa min chef på vaxholm och dra dit någon dag framöver för att kolla läget litegrann och surra med honom. Jag skulle fylla på den igår för att ringa honom men då har fredde slagit sin kod tre gånger på min internetdosa eftersom han trodde det var hans, och därmed fungerar inte min dosa nu. Jag måste med andra ord till banken.

Nää, nu blir det att klä på sig, ut och springa sen eventuellt äta och defenitivt avnjuta en av mina sista snusar här i livet. För nu jävlar blir det nya tag vilket kommer resultera i mer träning, mindre dricka och inget snus. yeeha, så skoj..

Man ska aldrig säga aldrig..


Sanna Marklund, Ida Rakvist: "Jag ska då aldrig skaffa mig en blogg!" sedär, båda åkte dit tillslut ändå.

Nämen, lite roligt är det väl ändå, nu får man skriva av sig någonstans, världen har ju inte gått under för det.

Helgen har varit grym, har bott på hotell med mor och vi har väl i princip shoppat upp hela stockholm. Vad jag märkt utav alla dessa inköp är att jag längtar till hösten, jag har verkligen tagit ut den i förskott. Jag har köpt stickat, mössa, varma myskläder, höstskor.. Men jag är nöjd även om plånboken är betydligt mycket lättare :)

Utöver shopping så har helgen inkluderat roligt sällskap, god mat och god öl. Mamma, tack för en underbar helg -jag älskar dig.


RSS 2.0