systeryster å ville..

Det är riktigt magisk kul att sitta här hemma hos dom och lyssna på deras tjaffs och slaggis hela tiden, mår aldrig bättre än att sitta här och lyssna på dom ;D haha!

Viktor: Heeeej älskling
Tina: Hej baby
Viktor: nyper hon i kinden
Tina: Ge dig dååå, åååh jävla idiot! Tina slår han i huvvet.
Viktor: skrattar
Tina: ÅÅÅÅH! skrattar. hjälp mig plocka upp nu..
Viktor: Jag orkar it

osv osv. Haha, det är så kul att sitta här och skratta och lyssna på dom, för dom e så söta ;)

Nu ska dom bara städa upp deras rena underkläder som ligger utspritt över hela lägenheten sen så ska vi hem till paapa så ska ja få duscha efter arbetsdagen idag för att sen äta middag :)

Farbror, Elvira och Linda kommer på middag, och sen e det ju då pappafamiljen och tina och ville :)

Viktor lyssnar på ljudböcker innan han ska sova, Harry Potter, haha! Tina säger att hon inte orkar lyssna på det så han får sova i soffan. då säger han att hon kan gå till soffan, hon skriker nääääe! Då säger han, okej men då tar ja täcket. I helvete skriker tina och det slutar med att han går till soffan utan täcke. hon e en envis gullis ;)

aja, nu ska vi gitta härifrån, y0! CIAO

btw

träffade farbror jonas, linda och elvira idag, fyyyyfan vad jag har saknat dom alltså! :) ungen PRATAR ju för faan! shit vad tiden går fort fram alltså.. nu flyttar dom till sälen, så blir att hälsa på där då :)

Helgen som varit.

ett tag sen sist, solly! men har inget internet på min telefon och orkar inte riktigt gå in och skriva hos andra och pappas dator e mongo att skriva på så. men nu får jag stå ut med hans tangentbord som hoppar och byter plats och skriver lite vars den känner för.

Helgen har varit riktigt rolig! I fredags hade vi hemmafest hos jenkans farsa, en riktig nostalgiferre med dunken och allt ;P haha! vi var ett gäng som festa och dissade krogen, var riktigt skoj faktiskt :)
Lördagen var jag hundvakt till Ida och Tommys lilla boxer Sky :) Hunden e i löpen och har därmed blöja som man då skulle byta. Vi drog till mamma som skulle bjuda på middag, var där innan också och hjälpte till åså. antar att Sky blev lite orolig av att inte vara hemma för hon pissade inne typ sex gånger under dagen och kvällen. det är ju inte allt för jobbigt att torka upp, det jobbiga var däremot att hon hade ju BLÖJAN på sig. det var väl inte det fräshaste jag gjort i mina dagar då man skulle byta den på henne, tro mig, det luktade. Dagen efter då jag skulle byta på henne höll jag fan på att spy av lukten.
Ja, drog iallafall till Ida och tommy efter middagen och såg lite movie med Nikkepikke. :)
Igår jobbade jag på lyktan å sen drog jag till systeryster och ville på middag, käkade tacogratäng, magiskt gott :) sen kom penny å plocka upp mig så drog vi till niklas och såg film!

Jag mår som bra nu med allt, förutom att jag har en satans jävla förlkylning som hållt i sig i snart en månad nu och är LIIIITE less alltså.. ska jobba hela veckan nu, sen ska jag nog vara ledig fram till vaxholmsjobbet :) nu ska jag fan få tummen ur röven och hitta på nå, typ.. städa? fyfan så tråkigt, men behövligt..

Iaf, tack för middagen mamma och helgen kära vänner ;)

som sagt, om det förekommer några hemska jobbiga felstav och bokstäver här och där es de farsans dators fel! ;P

ciao!

Grattis, T!

Jaha, en morgon då man e död.. kul ens. kanske var på tiden att man var trött och inte speedad iofs, men inte en dag som den här då man har en massa saker att göra, då blir det bara jobbigt..! menmen. får väl bara börja röra på sig så kanske energin kommer tillbaka.

Måste ju då ta mig in till stan. antingen går jag på ett tag eller så väntar jag till fyra så har jag en bil. dilemmat!

Idag fyller min kära vän ELIN år ;) Grattis vännen!


gaaaaaah..

Blir fan en promenad nu, för jag tar mig inte till korpen annars. så först en timmes promenad och sen en timmes bodypump, magiskt..

nu har jag pics på facebook, ska lägga upp här sen också, ikväll eller imorn :) weeeij.

jag vill ha en cigg, men ska it ;) haha. duktiga jag.

stan.nu

nu blire en  lunch med syster på stan, wiee :)

weeeeij

Snart är min mamma här och då ska vi ta oss en häärlig prommis till stan för att luncha och efter det blir det att boka tatueringstid hos fredde :) naaajs!

det var något mer jag skulle göra på stan också men jag kommer verkligen inte ihåg vad fan det var för nå.. hatar såna blackouts. menmen. what to do. Jag har för övrigt inte fått igång min dator. eller rättare sagt internet till datorn, för datorn går igång. så får fortsätta låna andras datorer och ni får fortsätta läsa en blogg utan bilder.

Jag är sjukt uttråkad nu, kan bara hojna komma nån gång? hungrig e jag också, vilket jag varit i typ två timmar nu.. men mor kära mor är i hemmings å klipper vovven, så jag får snällt vänta på hennes sällskap. det blir köttsoppa ikväll hos mamma min, gööööött som fan ;)

ja.. om man skulle ta sig en cigg och sen fortsätta facebooka till mamma kära mamma kommer.. tror det. 

TJINGALIING!


MOHOHOAAA

Therese är full ikväll och ska snart hit. haha, jag gillar det ;)

Själv sitter man här och vill inget annat än att ta en snus just nu, så livet är lite jobbigt. men musiken gör allt lite bättre, pumpar sexy bitch och stanky leg, det gillar vi!

ska nog kanske iallafall se en rulle med mina kära vänner på ett tag, men först blir det att invänta mina kära vänner och eventuellt ta en rökpaus. . . . innan dom kommer så ska jag förövrigt börja se en magisk film: MONSTERS INC! hoho. sanna gillar detta.

MOHOHO, HIHI, ciao

oooops..!

skulle äta lunch med jenny 13.00, vaknade nu en timme senare med slut ström på telefonen och ingen tillgång till en laddare. wellwell, prommis snart då till stan så ja tar mig hemåt :P

Har slutat snusa förövrigt. tror inte jag har nämnt det än. hoho, e så duktig ;P men röker ju då lite ibland åså.. men snart blire sluta med det också.

Sen har jag dragit på mig värsta förkylningen i portugal som vägrar ge sig. hujja.. lite less att hosta sönder halsen nu faktiskt.

Nu ska jag hem till min dator och få igång internethelvetet, det SKA gå så jag kan lägga upp mina förbannade bilder. ciao

duktig flicka

Igår blev det bio med jenny, såg flickan som lekte med elden, var fan bra alltså, men observera att den inte är lika bra som boken, så boken är därmed läsvärd som fan :) Efter det drog vi förbi runar och satt där typ en timme å såg greys anatomy medans dom spela poker sen blev vi less. jag drog till therese och planen var skräckfilm ;D
Slutade med att vi såg på komediserier och skrattade, sen halvsov vi till skräckfilmen och bestämde att se den en annan dag ;P

Igår var jag dock duktig, lämnade igen en klänning som krymt i tvätten (tror det e första gången jag klagat på ett plagg..), jag fixade min klocka som gått sönder och jag klippte mig. mycket gjort där. Idag skickade jag iväg mina a-kassa papper, också duktigt gjort! ett år senare typ dock men.. bättre sent än aldrig! nu blir jag äntligen medlem ;P haha.. hade jag bara skickat för ett år sen så hade jag ju fan haft betalt nu. tydligen är jag expert på att vara efterklok.


Idag blir det att ta en prommis med mamma till moster för en middag, blir härligt och garanterat gott som fan :) 

får tyvärr inte igång internet på min dator än, men ska försöka åter igen så förhoppingsvis kommer det roliga bilder snart ;) bildtorka.. hohoho

wellwell, om man skulle ta å göra lite nytta nu då.. tvätta kanske? :) ciao!

hej alla glada!

Nu har jag kommit hem och fått igen alla packning, så nu har jag kamerasladden. men allt kan inte gå som man vill ha det, för ja får it igång mitt internet så bli inga bilder än på ett tag ändå.. tråkigt värre. men sen blire godbitar ;)

Jag har iallafall haft det jättebra i portugal, har varit roligt som fan. Sen e de rätt skönt att komma hem också, pappas mat och promenader eftersom ja it har nån bil och inte råd med buss ens ;P haha. men de e nice!

Snart bär det av till jenny och ska sen hämta upp min cykel som stått på aditro över ett år. cykelställ, tack för att du finns!

sen blire therese å en rulle ;) Byyye

RSS 2.0