THAIIII

Alltsa vet som inte riktigt var jag ska borja med att beratta om resan som gatt an sa lange. det har varit riktigt magiskt iallafall! =)

Forst var vi i bangkok i tva dagar, forsta dagen drog vi pa nagon nattklubb dar det var riktigt roligt, mycket folk och oppet lange. spriten dom har e dock inte lite stark, groggarna e typ 50 50, galet starkt och rejaaalt billigt. det var mackan som drog med oss till den klubben, spicey tror jag den hette. roligt ja =) dagen efter det solade vi och traffade karin och jessica. pojkarna drog till phuket och vi stannade i bangkok. sen drog vi ut och kakade med karin och jessica pa kvallen och sen drog vi hem och sov, tog det lite lungt. det var bangkok det, mycket liv, mycke shopping, jag och therese kopte lite tojningar till vara kara ears ocksa =)

dagen efter det sa flog vi till phuket och drog direkt vidare till phi phi medans pojkarna stannade en natt till pa phuket. det var den galnaste roligaste kvallen hittils tror jag. riktigt javla roligt alltsa. vi drog till reggaebar och drack en massa sen drog vi ner till stranden och dansade en massa och satt och efterkroka pa en strandbar senare.

Pa phi phi har vi gjort en massa roligt, da nicke, rune och mackan kom sa drog vi ut med en dude som hette Don som korde taxibat, en liiten liten kille, typ 1,45 lang som korde runt oss till en massa olika stallen. vi var ut sammanlagt tre dagar med honom och fiskade, snorklade och sag en massa fina platser, drack cider och greja pa, riktigt skoj alltsa =)

Nicke fyllde ju da hela 25 bast i forrgar, det firade vi med att pa morgonen drog jag och bella och kopte en bucket med sang som coke plus en massa alkohol, en supermantroja och ett par matchande brillor och knackade pa och gav han sin frulle, ska lagga upp bilder da vi kommer hem, riktigt kul. sen drog vi till en liten strand och bara festade hela dagen. sen ungefar samma som forsta kvallen, sista kvallen pa phi phi sa vi gick all in! =)

Dagen D, som var igar, sa tog vi en bat till krabi halv tolv pa morgonen. kl halv tva var vi framme, tog da en varm javla buss darifran i nagra timmar och sen bat over till kho samui dar vi nu befinner oss en natt till. blev da saklart lite fest for att se det har stallet ocksa, faktiskt riktigt roligt, plus att dom har bade sushi och donken, GUD VAD GOTT! sushin var efterlangtad det kan jag lova. ikvall blire lite tjejkvall, ska ta lite manikyr och pedikyr och kopa lite smasaker, typ halsband och grejer.. imorn drar vi till kho pan gang, yeees =) FULLMOONPARTY DEN 30 JANUARI, yeeeeees!

aja, nu fick ni en kortfattad men anda lang sammanfattning av lite smatt som vi hittat pa an sa lange =) PUSS

Kommentarer
Postat av: Ida

Awsome tjejen! Fan va ni rockar. Ta en drink för mig också! ;)

2010-01-25 @ 11:59:21
URL: http://irankvist.blogg.se/
Postat av: Jenny Olsson

låter som ni har det bra! :) Längtar dock efter er allihopa. Ps. min blogg är öppen igen! PUSS

2010-02-05 @ 17:08:36
URL: http://jennyolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0